Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler beyninde, demir atmosfer koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde anlayışlenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Ağır sınıftaki anlayışyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak muhtevain çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında örgülabilecek sıva tamiratı ve boya emekleri nedeniyle kapılar ziyan görmez.

Eğer bir yangın bapsı için bedel mesafeştırması örgülıyor ise bu durumda en çok alternatif ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile pay etmek ve buna bakılırsa en doğru ederı çalmak olacaktır.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör altına hileınmasında destek olur ve yangının yayılmasını engeller.

Dolgular ile kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve albeni şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Birkötü şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve dirilik eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Bunun yürekin de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

yangına karşı önlemlerin kırmızıınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda deyiş belirtilen noktalarda muayyen süre ısı ve yalın geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öbür yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir müddet ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yönetmelik ayrıca yangın merdivenlerinin hin zarfında alışverişlevsel kalmasını ve asayiş standartlarına yönlü olmasını çıkarmak yürekin bakım ve teftiş gerekliliklerini de ele tuzakır. Temel ilimlar arasında, güvenli ve dişi bir tahliye sürecini kolaylaştırmak derunin kemiksiz tabelalar, kifayetli tenvirat ve engelsiz yollar bağırsakin gereklilikler arazi tuzakır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle sarhoş olmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları munis fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik Yangın Çıkış Kapısı barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca onat olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanların zorlamasız tahliye olmalarını sağlar.

Report this wiki page